barsoolo

RESTAMAX OYJ LAAJENTAA TOIMINTAANSA KOTKAAN

RESTAMAX OYJ LAAJENTAA TOIMINTAANSA KOTKAAN: Bar & Club Soolo ja Restamax perustavat Soolo Max Oy:n

Restamax Oyj
MEDIATIEDOTE 10.4.2014

RESTAMAX OYJ LAAJENTAA TOIMINTAANSA KOTKAAN: Bar & Club Soolo ja Restamax perustavat Soolo Max Oy:n

Ravintolayhtiö Restamax Oyj ja kotkalainen Bar & Club Soolo (Juser Oy) ovat solmineet sopimuksen yhteistyöstä. Liiketoimintakaupan myötä perustettavan uuden yhtiön nimi on Soolo Max Oy. Kaupan on määrä astua voimaan huhtikuun aikana.

Restamax Oyj omistaa Soolo Max Oy:stä 70 prosenttia ja Bar & Club Soolon nykyinen omistaja Juha Päivinen 30 prosenttia. Uusi yhtiö alkaa luotsata Kotkan ytimessä sijaitsevaa suosittua Bar & Club Sooloa osoitteessa Kirkkokatu 8.

Bar & Club Soolo jatkaa toimintaansa Restamaxin osaomistuksessa itsenäisenä ravintolayksikkönä. Restamaxin rooli on tukea ja kehittää ravintolan liiketoimintaa.

- Restamax tuo toimintaamme uudenlaista osaamista ja pörssiyhtiön vahvuutta kehittää nykyisiä toimintoja sekä parantaa kannattavuutta, ravintolapäällikkönä toimiva Juha Päivinen toteaa.

Vuodesta 2009 toiminut Bar & Club Soolo on kaupungin ykkösnuorisoyökerho, jolla on varsin vakiintunut ja monipuolinen asiakaskunta.

- Uusi yhteistyö ei tule näkyvästi muuttamaan Soolon toimintaa muuten kuin panimotuotteiden vaihtumisella Koffista Hartwalliin. Ja toki siten, että voimme jatkossa palvella asiakkaita entistäkin paremmin, Päivinen sanoo.

Bar & Club Soolossa on 400 asiakaspaikkaa ja kaksi terassia, joissa asiakaspaikkoja on 20 ja 80. Monipuolinen ravintolakokonaisuus tarjoaa kävijöilleen niin pubitunnelmaa, karaokea kuin viikonloppuisin yökerhotoimintaa. Soolossa vierailee DJ-esiintyjiä lähes joka viikko ja opiskelija- ja teemabileitä järjestetään aktiivisesti.

- Liiketoimintakauppa tukee Restamaxin strategiaa hakea kasvua uusilta markkina-alueilta ja täydentää monipuolista ravintolaportfoliota entisestään, kertoo Restamaxin toimitusjohtaja Markku Virtanen.

Lisätiedot:

Juha Päivinen, ravintolapäällikkö, Soolo Max Oy
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
puh. +358 40 729 5737

Markku Virtanen, toimitusjohtaja, Restamax Oyj
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
puh. +358 400 836 477

Jakelu:
Keskeiset tiedotusvälineet

www.restamax.fi

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan konserni. Yhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu noin 80 seurustelu- ja ruokaravintolaa sekä yökerhoa eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat muun muassa Ristorante Bella Roma, Gringos Locos, Viihdemaailma Ilona, Daddy's Diner ja Stefan's Steakhouse. Myös Wayne's Coffee kuuluu yhtiön portfoliosalkkuun. Restamax Oyj:n palveluksessa työskentelee noin 900 henkilöä, vuoden 2013 pro forma -liikevaihto oli 87,0 miljoonaa euroa ja käyttökate 13,3 miljoonaa euroa. www.restamax.fi

 

DJ ORKIDEA KAVEREINEEN SOOLOON

 

 
After rocking Summer Sound, Weekend, Summer Up and Tammerfest in the summer of 2013, Orkidea & Friends are going on tour of Finland and coming to a dance-floor very near to you. On the 21st of March Misc Management, Orkidea and Club Soolo join forces and bring you this springs biggest electronic dance music event in Kotka! 

Orkidea's past tours have always given the crowd something new to experience. Taika, Metaverse and 20 tours have each gone down as the premiere DJ tours of their time and Orkidea & Friends is set to do that and much more! 

Joining Orkidea on stage is Heikki L, Oded Peled and the local hero's Lärväkorppa DJ's. They are getting together with one goal only, to give you an incredible night to remember... 


ORKIDEA - DJ/LIVE SET (Pacifique, Unity, Jack)
Over 20 years of leading the way in Finnish clubland. 
www.djorkidea.com

HEIKKI L (Waterland, Danceteria, We Like)
The man who brought you Summer Sound, Waterland, Danceteria and We Like. 
https://www.facebook.com/djheikkil

ODED PELED (Misc, Basso) 
Head honcho of Misc Management and one of the key players in the Finnish scene. 
http://www.facebook.com/djodedpeled

LÄRVÄKOPPA DJ'S (Club Soolo)

ALEX KUNNARI SOOLOON

Suomen kärkinimiin lukeutuva DJ/tuottaja Alex Kunnari saapuu Sooloon 7/2/2014. Alex on ensimmäinen Suomalainen DJ joka pyörittää omaa klubiaan Ibizalla. Tutusta kaveriin hänen omilla kotisivuillaan!

ALEXKUNNARI.COM

UUDET AUKIOLOAJAT

Bar Soolo uusi aukioloaikojaan. Uudet ajat löydät alta tai yhteystiedot osiosta.

maanantai - Kiinni

Tiistai - Kiinni

Keskiviikko 20-04

Torstai 20-02

Perjantai 20-04

Lauantai 20-04

Sunnuntai 20-02

KIITOS VUODESTA 2013

SOOLO KIITTÄÄ VUODESTA 2013!

Lukuisat tapahtumat ja mahtavat asiakkaat tekivät yhdessä mahtavan vuoden. Katsotaan mitä kaikkea kivaa keksimme vuonna 2014. Tehdään siitä yhdessä entistäkin mahtavampi!

LINKKI MENNEESEEN