barsoolo

ESCAPE:n avaijaisiltana juhlitaan kahdella stagella!

ESCAPE. on ilta, joka tarjoaa monipuolisia kokemuksia ja täysin uudenlaisen klubielämyksen. Perinteinen ravintolailta muuttuu kaikilla aisteilla koettavaksi elämykseksi, kun saman katon alla yhdistyy useampi taiteenlaji yhdeksi suureksi kokonaisuudeksi, tarjoten nähtävää, kuultavaa, maistettavaa, haistettavaa ja tunnettavaa.

Fri 3.10

DJ`S

IAN OSSIA
JUHA PULLI
NIKI SUHONEN
VIIVE
AIM
HOLLE
HAIMI VS. INDIVIDUAL
J&A TIAINEN

SIN SISTERS
https://www.facebook.com/sin.sisters.dancers

BAR SOOLO, Kirkkokatu 8,Kotka 
TIME: 22.00- 04.00
TICKET: 4€

Music is your ESCAPE.


ESCAPE Stage 
----------------------------------------------------------------------------
ESCAPE Stage toimii tapahtuman pääpuolena. Avajaisiltana pääpuolelle vieraaksi saapuu brittiläinen Reneissance-klubin residentti Ian Ossia. Ian Ossian lisäksi stagella soittavat Juha Pulli, Niki Suhonen, Viive ja AIM, jotka toimivat ESCAPE:n residentteinä.

IAN OSSIA
Ian Ossia, joka tuli tunnetuksi Reneissance- clubin residenttinä, on tunnettu hypnoottisista seteistään. Ian on kahdenkymmenen vuoden uransa aikana kiertänyt maailman parhailla clubeilla, ja häntä pidetään progressiivisen housen isänä yhdessä Sashan kanssa. Uransa aikana Ian on soittanut mm. Paul Oakenfoldin kanssa Millenium Domessa , Sashan ja Digweedin kanssa Reneissancessa, sekä monien muiden huippu deejiden kanssa ympäri maailmaa.

LOCAL Stage
---------------------------------------------------------------------------
ESCAPE:n toinen stage pyörii avajaisiltana paikallisten soittajien voimin. 

Holle on tunnettu Beach X nelikon jäsenenä, eikä paljon esittelyjä kaipaa! Holle on ollut mukana vaikuttamassa monin tavoin kotkalaisen klubikulttuurin kehitykseen Dj:nä, tapahtumajärjestäjänä (Mm. Das Boot, Target, Lighthouse) ja tuottajana. 
Tuottajana suurin osa tuotannosta on julkaistu Beach X- nelikon jäsenenä, johon kuuluvat myös Dj Radiac, Allende ja Pekko Haimi.
Beach X on vuosien varrella tuottanut remixejä monien nimekkäiden deejiiden tuotannosta jotka ovat saaneet tukea mm. Paul Oakenfoldilta, Solarstonelta, Sean Tyasilta, Matt Dareylta ja Orkidealta.

Haimi vs. Individual sai alkunsa UG-bileissä vuonna 2011. Yllättävän yhteiskeikan aikana heidän soittokemiansa toimi todella hyvin, ja he löysivät yhteisen sävelen keskenään. Siitä hetkestä lähtien Haimi vs. Individual on tehnyt lukuisia keikkoja, niin isoissa kuin pienissäkin klubeissa, Fredan Tivolista Playgroundiin, Helsingistä Rovaniemelle. Haimi vs. Individual yhdistelee soittaessaan elementtäjä deep housesta teknoon asti, johon yhdistyy välillä disco ja old school soundia.

J&A Tiaiset ovat paikallisia uuden sukupolven deejiitä. Nuoresta iästään huolimatta he ovat lunastaneet nopeasti paikkansa paikallisissa klubipiireissä, tyylikkäällä ja kekseliäällä soittotyylillään.Line-up
----------------------------------------------------------------------------

ESCAPE Stage:
*Ian Ossia (Reneissance)
http://www.djossia.com/
https://soundcloud.com/ian-ossia

*Juha Pulli (ESCAPE)
*Niki Suhonen (ESCAPE)
*Viive (ESCAPE)
*AIM (ESCAPE)


LOCAL Stage:
*Holle (Beach X)
https://soundcloud.com/beachxmusic

*Haimi vs. Individual
https://soundcloud.com/haimi-vs-individual
https://soundcloud.com/pekkohaimi
https://soundcloud.com/individual_fin

*J&A Tiainen
https://soundcloud.com/juusotiainen
https://soundcloud.com/aaro-tiainen

TIMANTTISTA JYYSTÖÄ !!!!

Perjantaina 12.09.214 TIMANTTISTA JYYSTÖÄ, KOTKA!

 

YLEX Parasta ennen! -Tour 2014 Matti Airaksisen johdolla tuo ysärihuuman Kotkaan ja tietenkin Sooloon! :)

 

Luvassa on tiukkatempoista jorailua sekä hyväntuulisia ysärimuisteloita huikeiden ja paikoin jopa huvittavien unohdettujen ja unohtumattomien rallien tahdissa! 

Nostalgiaa tihkuvassa show'ssa muistellaan menneitä Matti Airaksisen johdolla kaihon tippa linssissä ja kieli poskessa.

Jos missasit ysikytluvun tai kaipaat sinne hetkeksi takaisin, nyt sulla on mahdollisuus kokea se uudelleen pikakelauksena Soolossa!

Huikeeta menoa, Timanttista jyystöä, Kovaa settiä!
NÄHDÄÄN SOOLOSSA!

 

K-18

Liput 8eur

UUDISTUSTEN TUULI

WHRUUUUUUUUUUUM!!!

Mikä se oli!?!?

-Se oli uudistusten tuuli, joka puhalsi Soolon ohi!

PERJANTAINA 4.7.2014 UUDENLAISEN YÖELÄMÄN ALKU OSOITTEESSA KIRKKOKATU 8, SOOLO!

OVET AUKI 20.00-4.00, TERVETULOA!

Bar Soolo, paremman baarikulttuurin puolesta jo vuodesta 2009

FAMILIA ON TOUR - LUOMA & OUSNAP! 5.9.14

Syys- ja lokakuun aikana Suomen maaperä tärisee kun epäilemättä yksi mielenkiintoisimmista kiertueista näkee päivän valon! Joensuulainen dj-kollektiivi OuSnap! kasvattaa perhettään lyömällä hynttyyt yhteen Cheekin sekä monen muun suomalaisen rap-artistin kiertue dj:nä tutuksi tulleen Dj Luoman kanssa. Syksyllä järjestettävä kiertue tulee pitämään sisällään toistakymmentä kaupunkia ympäri Suomea! Tsekkaa oman kaupunkisi päivämäärät ja saavu paikalle!

Vuonna 2009 perustettu OuSnap! on rokannut festivaalien ja clubien lavoja ympäri Suomen (Pipefest, Jurassic Rock, Blockfest, Summer Up, Club Kiss, FMIF ja monta muuta). Ensimmäisenä vuotena OuSnap! -clubi pokkasi Funky Awardsien Vuoden Clubi äänestyksessä kolmannen sijan eikä tielle näy loppua! 

DJ Luoma on nähnyt kylät, kaupungit ja kuppilat etelästä pohjoiseen ja lännestä itään kiertäessään mm. Kapasiteettiyksikön ja Cheekin virallisena kiertue dj:nä. Em. artistien kiireisen keikkatahdin vuoksi Luoman omat clubikeikat ovat olleet tähän asti hieman kiven alla, mutta Familia On Tour-kiertue tulee muuttamaan tilanteen

 

Kiertueella mukana:

running koala
Serato
Rane
DJShop
GURUT
Loop

TERASSI AVATTU!

Soolon terassi on avannut ovensa. Katettu ja lämmitetty terassi tarjoaa tietysti myös oman baaritiskin. Täällä viihtyy säästä riippumatta! Tervetuloa Kotkan mahtavimmalle terassille.