barsoolo

ESCAPE:n avaijaisiltana juhlitaan kahdella stagella!

ESCAPE. on ilta, joka tarjoaa monipuolisia kokemuksia ja täysin uudenlaisen klubielämyksen. Perinteinen ravintolailta muuttuu kaikilla aisteilla koettavaksi elämykseksi, kun saman katon alla yhdistyy useampi taiteenlaji yhdeksi suureksi kokonaisuudeksi, tarjoten nähtävää, kuultavaa, maistettavaa, haistettavaa ja tunnettavaa.

Fri 3.10

DJ`S

IAN OSSIA
JUHA PULLI
NIKI SUHONEN
VIIVE
AIM
HOLLE
HAIMI VS. INDIVIDUAL
J&A TIAINEN

SIN SISTERS
https://www.facebook.com/sin.sisters.dancers

BAR SOOLO, Kirkkokatu 8,Kotka 
TIME: 22.00- 04.00
TICKET: 4€

Music is your ESCAPE.


ESCAPE Stage 
----------------------------------------------------------------------------
ESCAPE Stage toimii tapahtuman pääpuolena. Avajaisiltana pääpuolelle vieraaksi saapuu brittiläinen Reneissance-klubin residentti Ian Ossia. Ian Ossian lisäksi stagella soittavat Juha Pulli, Niki Suhonen, Viive ja AIM, jotka toimivat ESCAPE:n residentteinä.

IAN OSSIA
Ian Ossia, joka tuli tunnetuksi Reneissance- clubin residenttinä, on tunnettu hypnoottisista seteistään. Ian on kahdenkymmenen vuoden uransa aikana kiertänyt maailman parhailla clubeilla, ja häntä pidetään progressiivisen housen isänä yhdessä Sashan kanssa. Uransa aikana Ian on soittanut mm. Paul Oakenfoldin kanssa Millenium Domessa , Sashan ja Digweedin kanssa Reneissancessa, sekä monien muiden huippu deejiden kanssa ympäri maailmaa.

LOCAL Stage
---------------------------------------------------------------------------
ESCAPE:n toinen stage pyörii avajaisiltana paikallisten soittajien voimin. 

Holle on tunnettu Beach X nelikon jäsenenä, eikä paljon esittelyjä kaipaa! Holle on ollut mukana vaikuttamassa monin tavoin kotkalaisen klubikulttuurin kehitykseen Dj:nä, tapahtumajärjestäjänä (Mm. Das Boot, Target, Lighthouse) ja tuottajana. 
Tuottajana suurin osa tuotannosta on julkaistu Beach X- nelikon jäsenenä, johon kuuluvat myös Dj Radiac, Allende ja Pekko Haimi.
Beach X on vuosien varrella tuottanut remixejä monien nimekkäiden deejiiden tuotannosta jotka ovat saaneet tukea mm. Paul Oakenfoldilta, Solarstonelta, Sean Tyasilta, Matt Dareylta ja Orkidealta.

Haimi vs. Individual sai alkunsa UG-bileissä vuonna 2011. Yllättävän yhteiskeikan aikana heidän soittokemiansa toimi todella hyvin, ja he löysivät yhteisen sävelen keskenään. Siitä hetkestä lähtien Haimi vs. Individual on tehnyt lukuisia keikkoja, niin isoissa kuin pienissäkin klubeissa, Fredan Tivolista Playgroundiin, Helsingistä Rovaniemelle. Haimi vs. Individual yhdistelee soittaessaan elementtäjä deep housesta teknoon asti, johon yhdistyy välillä disco ja old school soundia.

J&A Tiaiset ovat paikallisia uuden sukupolven deejiitä. Nuoresta iästään huolimatta he ovat lunastaneet nopeasti paikkansa paikallisissa klubipiireissä, tyylikkäällä ja kekseliäällä soittotyylillään.Line-up
----------------------------------------------------------------------------

ESCAPE Stage:
*Ian Ossia (Reneissance)
http://www.djossia.com/
https://soundcloud.com/ian-ossia

*Juha Pulli (ESCAPE)
*Niki Suhonen (ESCAPE)
*Viive (ESCAPE)
*AIM (ESCAPE)


LOCAL Stage:
*Holle (Beach X)
https://soundcloud.com/beachxmusic

*Haimi vs. Individual
https://soundcloud.com/haimi-vs-individual
https://soundcloud.com/pekkohaimi
https://soundcloud.com/individual_fin

*J&A Tiainen
https://soundcloud.com/juusotiainen
https://soundcloud.com/aaro-tiainen