barsoolo

FAMILIA ON TOUR - LUOMA & OUSNAP! 5.9.14

Syys- ja lokakuun aikana Suomen maaperä tärisee kun epäilemättä yksi mielenkiintoisimmista kiertueista näkee päivän valon! Joensuulainen dj-kollektiivi OuSnap! kasvattaa perhettään lyömällä hynttyyt yhteen Cheekin sekä monen muun suomalaisen rap-artistin kiertue dj:nä tutuksi tulleen Dj Luoman kanssa. Syksyllä järjestettävä kiertue tulee pitämään sisällään toistakymmentä kaupunkia ympäri Suomea! Tsekkaa oman kaupunkisi päivämäärät ja saavu paikalle!

Vuonna 2009 perustettu OuSnap! on rokannut festivaalien ja clubien lavoja ympäri Suomen (Pipefest, Jurassic Rock, Blockfest, Summer Up, Club Kiss, FMIF ja monta muuta). Ensimmäisenä vuotena OuSnap! -clubi pokkasi Funky Awardsien Vuoden Clubi äänestyksessä kolmannen sijan eikä tielle näy loppua! 

DJ Luoma on nähnyt kylät, kaupungit ja kuppilat etelästä pohjoiseen ja lännestä itään kiertäessään mm. Kapasiteettiyksikön ja Cheekin virallisena kiertue dj:nä. Em. artistien kiireisen keikkatahdin vuoksi Luoman omat clubikeikat ovat olleet tähän asti hieman kiven alla, mutta Familia On Tour-kiertue tulee muuttamaan tilanteen

 

Kiertueella mukana:

running koala
Serato
Rane
DJShop
GURUT
Loop