barsoolo

 

 

Alussa manageri loi Lärväkopan. Koppa oli tyhjä ja hiljaisuus peitti maan. Manageri sanoi: "Tulkoon musiikki!". Ja musiikki tuli. Manageri sanoi: "Tämä radionovapaska saa loppua tähän! Tulkoon DJ Lollipop ja DJ Bitchslap!" Ja bileet alkoivat. Tuli aamu ja näin meni ensimmäinen ilta.

Manageri sanoi: "Kokoontukoot vedet yhteen paikkaan jotta kumiankat saavat uiskennella ja niin että maan kamara tulee näkyviin". Ja niin tapahtui. Manageri nimitti maan kamaran tanssilattiaksi, ja sen paikan mihin vedet olivat kokoontuneet, hän nimitti lasten puhallettavaksi uima-altaaksi. Ja manageri näki, että niin oli hyvä. Näin meni toinen ilta.

Manageri sanoi: "Vilisköön uima-allas täynnä eläviä olentoja ja virratkoon viini läpi yön". Niin manageri kutsui mukaan kaikki kreisibailaajat, kumiankkojen ystävät ja kaikki muut elävät olennot jotka pakenivat arjen harmautta. Manageri näki että mopo alkoi karkaamaan käsistä. Näin meni kolmas ilta.

Viidentenä päivänä manageri ei enään jaksanut juhlia, eikä muistanut mitä neljäntenä iltana oli tapahtunut. Manageri sanoi: "Lärväkoppa on isku päin kaavoihin kangistuneen yöelämän kasvoja, piikki tylsän perseessä ja kapula tavanomaisuuden rattaissa". Ja manageri näki, että nyt Lärväkoppa oli täydellinen.

 

Näin alkoi taistelu paremman yöelämän puolesta, jonka koti Kotkassa löytyy Club Soolosta. Lärväkoppa DJ's (Puppo, Puli, Lollipop & Bitchslap) sekä illan isäntä ja Grand Manager JJ toivottavat kaikille hyviä kännejä ja pelkkiä ylilyöntejä! Nähdään Soolossa!